26.06.2012 г., 20:25 ч.

Всеки залез 

  Поезия » Любовна
867 0 9

Всеки залез е много различен,

като песен на лятно момиче…

Щом реши да обича, обича

и по мръкнало с вятъра тича…

 

Щом реши да тъгува, събира

своя дъх в теменужени нощи…

Но когато е весел, намира

път към теб… И е жаден за още…

 

А когато с мечти се закичи

морски гларуси път му чертаят.

Бос по мокрия пясък притичва…

Накъде?...Той навярно си знае…

 

Може страст да запали в очите

и от нея с пожарени пръски

да ти върне смеха на звездите

( спомен жив в твойта нощ ще възкръсне)

 

Всеки залез е ново начало,

а навярно…и нова надежда.

Тази нощ той се багри във бяло

и отново…към теб ме повежда.

© Йорданка Господинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??