22.04.2007 г., 23:35 ч.

Всеки залез е кървава рана 

  Поезия
609 0 8
 

***


Всеки залез е кървава рана

по крилете на нашия път:

доближили едва Океана -

бреговете назад ни зоват...  


И следите в снега  тихо стенат:

Е ли? Беше ли? Или не бе?

Чак додето по топлите вени  

потече  синеоко небе...  


И додето часовникът питаш

в кръстопътя: "Дали не греша?",

черен облак  внезапно  връхлита

и издишва грамадна душа...

© Забраван Забраванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??