21.02.2007 г., 6:04 ч.

Всеотдайност 

  Поезия
521 0 1

Очите си ще пресуша,
в сълзите си ще се удавя,
стига да съм сигурна така,
че радост на сърцето ти ще обещая.
Бедите твои ще предотвратя,
а пък, ако искат после мене да спохождат.
Но няма да им позволя сега,
със свойте лоши длани тебе да докоснат.
Цялото ми мое щастие,
отредено от жретците всемогъщи,
с най-голяма обич ще ти подаря
дори да знам, че в ада ще се пържа.
Всеки ден с усмивки ще те сгрявам,
всеки ден с любов ще те теша.
На сърецто всеотдайност обещавам -
докато съм жива ще обичам Любовта!

© ТтТтТтТтТ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Има малко правописни грешки, но иначе е супер
Предложения
: ??:??