14.11.2007 г., 20:24 ч.

Всеотдайност 

  Поезия » Любовна
673 0 6




Искам цялата на теб да се раздам,
в тебе цяла да се влея!
До частица всичко, всичко да ти дам
и чрез теб да заживея...





© Елена Гоцева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??