Въпроси много
и неясни!
Чувства бликат,
а в сърцето - тясно!
Мисли искрят
и в простора гаснат!
Всички спят,
тъй няма да пораснат!
Истина е, че един не стига,
много - трудно се разбират!
Ала всички във една верига,
всичко могат и постигат!
© Ами Тола Всички права запазени
вчера ми дойде музата за нещо кратко
и след кратко ме напусна
ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ! НЕКА ИДНАТА ГОДИНА ДА Е ЕДНА ЗДРАВА ВЕРИГА ЗА ВСИЧКИ НАС!