17.08.2016 г., 21:27 ч.

Всички сетива отворени са... 

  Поезия » Любовна
753 1 2

 

Всички сетива отворени са...

 

И бе това предчувствие

което създаде усещането,

че невъзможните любови

издържат във времето....,

на прах помитащи ги,

на мига наслаждавайки се...

Още при първата ни среща

страстта, с която се обичахме,

чувствата разпиля до преливане

Стиховете и песните се превърнаха

в мечти и спомени ....

И още се обичаме, от тогава

и от преди това много повече...

Живеем щастливи и влюбени,

плодове роди това наше обичане...

...

И не знам какво може да ни се случи, 

но знам, че където и да се намираме,

каквото и да ни се случва,

каквото и да преживяваме

в единия се случва това, 

което се случва и на другия...

 

 

 

 

© Aна Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??