Всичко е знак.
Всичко е символ.
Всеки е враг.
Всеки е близък.
Всички са слепи.
Всички ни виждат.
Всеки се мъчи.
Все пътя те търсят.
Все през гората.
Все по-напред.
Всеки те гледа.
Все с упрек напет.
Всичко се смива.
Всичко тъжи.
Всичко напомня,
Все твойте очи.
Всички са тук.
Все теб те няма.
Всичко напук-
Все в светла гама.
Все тебе аз викам.
Все ти ми мълчиш.
Все с всички политам.
Все ти не летиш.
Всичко се връща.
Все по-назад.
Все се обръщам.
Все бягам от яд.
Всичко забравих-
Вси ти ме помни!
Всичко оставих-
Все на теб да тежи!
© Катерина Всички права запазени