Ти си моето всичко.
Денят и нощта...
Моят ад и моят рай.
Моето начало и моят край.
Ти си моето всичко.
Моето небе и земя.
Моя радост и нежна тъга.
Истина бяла и сладка лъжа.
Ти си моето всичко.
Моята същност и смисъл нов.
Моя голяма, красива,
прекрасна Любов.
София
28.05.2017 г.
© Владимир Владимирович Всички права запазени