May 29, 2017, 12:55 PM

Всичко 

  Poetry » Love
670 4 17

Ти си моето всичко.

Денят и нощта...

Моят ад и моят рай.

Моето начало и моят край.

 

Ти си моето всичко.

Моето небе и земя.

Моя радост и нежна тъга.

Истина бяла и сладка лъжа.

 

Ти си моето всичко.

Моята същност и смисъл нов.

Моя голяма, красива,

прекрасна Любов.

 

София

28.05.2017 г.

© Владимир Владимирович All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??