5.11.2013 г., 23:58 ч.

Всичко е почти 

  Поезия » Любовна
966 2 8

Почти прозрачна съм. Почти не плача.

Почти съм свикнала да ме боли.

Почти усмихвам се, щом падне здрача

и всичко е наистина почти.

Почти привикнах с твоето отсъствие.

Редувам го с откраднатите дни.

Почти научих как да съм безчувствена,

макар и всичко в мене да крещи.

Почти се лъжа, че не те обичам.

Почти се извинявам, че се влюбих.

Без тебе е безсмислено да дишам,

но в устните ти себе си изгубих.

Остават ми напразните въпроси,

погребани във твоите очи.

Не мога любовта ти да изпрося.

И всичко е безсмислено... почти.

 

© Мариета Караджова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??