2.05.2021 г., 10:24 ч.

Всичко е възможно... 

  Поезия » Любовна
717 1 2

Всичко е възможно... Любовта ни

е изгряла вече. Всеки ден

мислите опива сладък плен

и ведно безспир сме си желани.

 

Мигове за обичта мечтани

сливат се във порива сплотен

и в съня, вълшебно просветлен,

две душù се галят като длани.

 

И съзвездията светлострунни

зазвъняват нежно пак за нас,

и с охота чувствата пречудни

засияват мило до екстаз.

 

Искреност нашепва с влюбен глас.

Привличане сме силно ти и аз.

© Асенчо Грудев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??