За тебе, всичко е за тебе –
луната, слънцето, звездите…
За тебе, всичко е за тебе –
дъхът на лятото и дните.
За теб са цветовете нежни,
дори тъгата е за тебе,
за теб са върховете снежни,
изчезващото бавно време.
За теб е полудялата надежда
и мигащите светлини,
за теб е любовта красива,
за теб са моите мечти.
За теб е всяко ново утро
и всяко цвете с аромат,
за теб е всяко мое слово –
вълшебно синьо в този свят.
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Всички права запазени