5.01.2008 г., 15:34 ч.

всичко, което си ти 

  Поезия » Бели стихове
729 0 5
 

         ЕДНО

Всичко, което си ти,

живее в мен.

Ще падна на колене пред теб,

ще  извикам, за да чуе света,

колко те обичам.

 

Всичко, което ще бъдеш,

ще живее в мен.

Ще бъдем заедно, вплели

сърце и душа в едно.

Никога не ще се разделим.

 

Всичко, което беше,

живя в мен.

Ще си спомням с усмивка

за прекрасните ти пръсти,

за дългите златни коси.

 

Зная, че звездите са вечни,

те са едно цяло.

Зная, че ние сме понесени

от крилата на вечността

в бяло... бялото на смъртта...

© Цецо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??