23.11.2008 г., 1:58 ч.

Всичко, което ти ми подари 

  Поезия » Любовна
651 1 3

Обичам те,

мили мой, ангел мой,

искам пак при тебе да се върна

и всичко в обич да превърна.

Да целуна устните, които и до днес целувах,

да погаля косите,

които и до днес бленувах,

да усетя всичко, което

ти ми подари!

© ВАЛЕНТИНА СПИРОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??