Всичко ли беше лъжа?
Какво направи с мен, кажи ми.
Защо продължава да ме боли с години?
Дните ти минават добре, но ти май
забрави за едно сърце, което
обеща, че няма да счупваш на две.
Защо с мен така се подигра?
Всичко ли беше лъжа?
Един ден, когато се изправим
очи в очи, в моите ще видиш
само радост и мечти, а в твоите
ще има болка и сълзи! Ще
разбереш, всъщност, колко
много боли! А сълзите
продължават да се стичат
по бузите ми и дните минават
бавно и тъжно. Кога ли ще
дойде този ден...?
Времето ми показа само едно
нещо. Показа ми, че само за едно
нещо не си прав. Сега разбираш кое е то.
Затова толкова много те мразя!
Но ето пак една невинна сълза пада,
двете безжизнени половинки крещят,
макар и уморени от лъжите ти.
Те не са съгласни с мен!
Липсваш ми... не мога да го скрия!
Ще дойде ли ден, когато ще спре да боли?
Ако те попитам, пак ли ще кажеш същите
лъжи?
© Зори Всички права запазени
Защо бе девойче си събрало думички от лексикончета?
Заобиколила си поезията...