Jun 21, 2010, 7:40 PM

Всичко ли беше лъжа? 

  Poetry » Other
743 0 1

Всичко ли беше лъжа?



Какво направи с мен, кажи ми.

Защо продължава да ме боли с години?

Дните ти минават добре, но ти май 

забрави за едно сърце, което 

обеща, че няма да счупваш на две.

Защо с мен така се подигра?

Всичко ли беше лъжа?

Един ден, когато се изправим

очи в очи, в моите ще видиш 

само радост и мечти, а в твоите

ще има болка и сълзи! Ще 

разбереш, всъщност, колко 

много боли! А сълзите

продължават да се стичат 

по бузите ми и дните минават

бавно и тъжно. Кога ли ще 

дойде този ден...?

Времето ми показа само едно

нещо. Показа ми, че само за едно 

нещо не си прав. Сега разбираш кое е то.

Затова толкова много те мразя!

Но ето пак една невинна сълза пада,

двете безжизнени половинки крещят,

макар и уморени от лъжите ти.

 Те не са съгласни с мен!

Липсваш ми... не мога да го скрия! 

Ще дойде ли ден, когато ще спре да боли?

Ако те попитам, пак ли ще кажеш същите 

лъжи?

© Зори All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Ох...
    Защо бе девойче си събрало думички от лексикончета?
    Заобиколила си поезията...
Random works
: ??:??