6.06.2019 г., 20:05 ч.

Всичко между нас 

  Поезия » Любовна, Еротична, Свободен стих
771 1 0

да се сливат

мисъл

и намерение

не бива

да си лош

да прикриваш

че неслучих

и в юлска нощ

на един перваз

приключи

всичко между нас

започна

очи в очи анфас

в тих разкош

нарочно

с умисъл

порочно

точно

както не бива

мисъл

и намерение

да се сливат

© Kiddo Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??