3.10.2007 г., 16:27 ч.

Всичко мое ти го подарявам... 

  Поезия
1036 0 6
Всичко мое ти го подарявам -
и усмивките, и блясъка в очите,
радостта и щастието,
даже и тъгата.
Сърцето ми отдавна си е твое,
както и мислите, спомените
дори и душата...
Върни ми само думите,
че искам да разкажа
за вълшебните ни песни
и изгарящите мигове,
за парещите устни
и неписаните стихове...
Безмълвна благодарност
искам да изричам,
затова че съм обичана.
И че те обичам...

© Вили Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??