5.09.2008 г., 22:06 ч.

Всичко се плаща 

  Поезия » Философска
511 0 4

Всичко се плаща - щеш не щеш.

На вересия - в кръчмата.

Който ял, да е ял.

На оркестъра - кеш.

Подир бала

и аз съм богата

като жената на Крез.

Хвърлям рестото от петачета.

На чисто от утре.

Дрън-дрън.

Ситни бръчици -

герб за отличие.

Размазан клоунски грим.

А под него какво -

момиче?

Или вече момче съм?

© Христина Комаревска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??