1.02.2019 г., 17:03 ч.

Всичко се връща 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
644 1 0

Късно се сети за мен!... 

Ето ме, вече съм тук,

сега те обичам ! 

Почакай малко, ти –

влюбения от днес.

Не съм кукла на конци

или марионетка, в твойте ръце.

Обичаш ме от днес за утре. Не така!

Сега е в мен ключа за твоето сърце. 

Сега и аз ще играя тази игра,

на котка и мишка. Време е

и аз да те съсипя, както ти мен.

Забравили това?

 

© princess of the darkness Всички права запазени

.

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??