8.01.2014 г., 13:24 ч.

Всичко ще бъде наред 

  Поезия » Любовна
1005 0 4

 

Чуй ме, любими,

Всичко ще бъде наред.

Послушай ме, съкровище,

Дай си шепата, вземи!

Ето, слънце мое, отвори уста.

Преглътни ги, ангеле, ето ти вода.

Тези хапчета помагат,... демоне!

Чу ли ме, любими!?

 

Знаеш всичко наизуст.

Знаеш, но си непослушен.

Знаеш, а ме питаш с поглед на обидено дете, с поглед на невинен луд, на побъркан цар, на онемял шут.

Питат ме очите ти, питат ме ръцете ти... питат, а не слушат като отговарям.

Слушай!

Ще ги пиеш  днес и ще ги пиеш утре!

Ще ги пиеш само вечност и ще си добре!

Докторът ни каза ще си цял отново.

Няма да си двоен, няма да си троен, няма да си друг и няма да си чужд!

Чуй ме, ангеле!

Аз родена съм да съм щастлива с теб!                                                                                      

Ще те гоня цял ден, ще те гоня вечно!

Ще отвориш шепи и всичко ще бъде наред...

© Никол Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря за вниманието!Всичко наистина ще бъде наред!
  • Щом има любов и надежда всичко, ще е наред!
    Дерзай!
  • Прекрасно е! Поздрав!
  • Тук не смея да коментирам от страх да не се изложа, но няма спор, че текста е интересен
Предложения
: ??:??