9.10.2021 г., 10:52 ч.

Всичко си ми 

  Поезия » Свободен стих
282 0 0

Когато летиш със сълзите

не вярвай,че изгрева ще те ослепи.

Когато се криеш в мечтите

не вярвай,че злото не спи.

Когато разтваряш ръце

помни,че прегръщаш...

Дано да е мен.

Дано не боли.

Дано знаеш,че винаги

с теб съм!

Всичко твое.

Всичко мое.

Света прегърни.

© Шопландия Софийска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??