20.07.2004 г., 23:45 ч.

Всичко си ти 

  Поезия
2017 0 3
Във всяка буква виждам името ти,
във всеки предмет виждам лицето ти,
във всеки звук чувам мислите ти,
ВСИЧКО СИ ТИ!

Във всяка мисъл виждам очите ти,
във всяка дума чувам гласа ти,
във всяко чувство усещам дъха ти,
ВСИЧКО СИ ТИ!

Аз желая само теб да имам ....

© Калина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??