4.10.2004 г., 14:44 ч.

Всичко свърши 

  Поезия
1647 0 0
Всичко между нас свърши,
но аз все още те обичам,знай
сякаш гръм любовта ни прекърши,
но ще бъда твоя аз докрай.
Ти не искаш да знаеш нищо за мен
нежността отлетя и сега си студен
и се чудя как още те желая,
и дори защо те обичам не зная.
Искам завинаги да те забравя
да угася огъня,който ме изгаря,
но знам,че това е невъзможно
и ми се струва далечно и сложно.
Заслужаваш цялата омраза,
на която съм способна,
защото любовта ти беше лъжовна,
но кажи ми как да те намразя,как,
като без теб душата ми е в мрак.
Трябва да се науча без теб да живея
да се радвам на живота,да се смея
и пред болката вече глава да не скланям,
а със трудностите занапред сама да се оправям.

© Десислава Костадинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??