2.07.2010 г., 15:33 ч.

Всичко свърши - затвори очи 

  Поезия » Любовна
1002 0 1

Всичко свърши, за един миг,

лежа на леглото - телефонът мълчи;

сега е трудно да затворя очи,

сърцето не ме слуша и безспирно кърви.

Лежа на леглото и си спомням онези дни,

в които бях щастлива и създавах мечти...

Проклето сърце - защо кървиш,

с какво заслужи да спреш да туптиш?!

Ти го обичаше и той теб, може би,

но всичко свърши - затвори очи!

© Александра Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??