18.09.2007 г., 16:44 ч.

Всичко свършва 

  Поезия
622 0 4
Всичко свършва... ех, зная...
Няма вечни неща.
Морето стрива скалите на пясък,
когато целува брега.
Ръждясва желязото...
А чувствата?
Тях как да опазим?


Зная, зная в този свят
няма вечни неща.

Все пак нека всичко
да свърши навреме -
преди очите ни да се погледнат студени,
преди ръцете ни да се докоснат хладни,
преди да си станем омразни.

Нека всичко свърши достойно.
За да можем с горди глави
да поеме всеки пътеката,
по която от утре сам ще върви.

© Анна Дюлгерова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??