25.09.2007 г., 14:48 ч.

Всичко за теб 

  Поезия
1067 0 2
 

На клада бих горяла

само за да виждам твоите очи.

Душата си на дявола бих дала,

за да спре да ме боли.

Бих скочила във бездната бездънна -

само за да виждам твоето лице

и за да мога да потъна

в ритъма на твоето сърце.

Бих дала всичко за тебе,

бих бдяла над тебе нощ и ден -

само за да си със мене,

само за да си до мен...


                       Завинаги.

                                25.09.2007
                                На Питър

© Гергана Цветкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??