На клада бих горяла
само за да виждам твоите очи.
Душата си на дявола бих дала,
за да спре да ме боли.
Бих скочила във бездната бездънна -
само за да виждам твоето лице
и за да мога да потъна
в ритъма на твоето сърце.
Бих дала всичко за тебе,
бих бдяла над тебе нощ и ден -
само за да си със мене,
само за да си до мен...
Завинаги.
25.09.2007
На Питър
© Гергана Цветкова Все права защищены