17.01.2017 г., 23:10 ч.

Всичко забравих 

  Поезия » Любовна
397 3 0

И бях на ръба.

И под него.

И летях.

И пълзях.

И давах.

И вземах.

И май всичко преживях.

И все тебе търсех.

Да ти споделя.

Аз всичко преживях.

От всичко вземах.

Всичко видях.

Всичко изживях.

Всичко забравих.

Само тебе не успях.

© Изгубена Душа Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??