4.12.2008 г., 9:23 ч.  

Всяка среща е раздяла 

  Поезия » Любовна
859 0 10

 

Всяка среща е раздяла,

броени мигове летят.

Сърца за обич затуптели,
могат ли времето да спрат.

Всяка среща е раздяла,

отново настъпва часа...
Отлитат думи неизказани,
остава недопита нежността.

Всяка среща е раздяла
и поражда тя тъга...
Прашинка в окото влязла,
защо отронва пак сълза.

© Лилия Нейкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??