6.06.2008 г., 21:12 ч.

Всяка вечер 

  Поезия » Любовна
588 0 3

Оставяйки те всяка вечер,

аз знам, че ще те видя утре пак.

Ала кръговратът наш е вечен

и хвърля еърху мислите ми мрак.

Често, остана ли без теб, се питам

наистина ли съм сама.

Старая се да не извикам,

но трудно е това.

Във мириса на всяка вечер

усещам твоя аромат.

Самотата - спътник вечен -

изпълни целия ми свят.

Слънцето ме гали сутрин,

търся твоите ръце.

Уви, оставам студна,

затворено е моето сърце.

Вятърът докосва ми косите,

но не ги разрошваш ти.

И пак се отдавам на мечтите,

колкото и да боли.

Дъждът по кожата се стича бавно

и в тялото ми се пропива.

Спомням си целувките жадно,

а реката веч прелива.

Нежния ти поглед виждам

във всяка капчица роса.

Отново почвам да изписвам

името ти в пепелта.

© Ина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??