12.11.2016 г., 15:24 ч.

Всяка вечер... 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
481 2 8

 

Всяка вечер...

 

Всяка вечер те виждам в звездите
и танцуваме помежду им...

Всяка вечер палтото ми

са твоите целувки...
и студът е без значение

в прегръдките ти...

 

Всяка вечер е миг след миг,

в който се обичаме и

нищо друго няма значение...

Всяка вечер е революция

за душата ни, защото
чувстваме топлото докосване,

в присъствието на другия...

 

Всяка вечер е ласка в живота ни,

която лекува болките и ни дава сили

да продължим напред да вървим...

Всяка вечер е безкрайност...

в нашето щастие, 

в което се редуваме единия

да бъде усмивката на другия...

 

Всяка вечер е една целувка

за лека нощ и път към утрото

в което аз ще се събудя рано,

за да се наслаждавам на съня ти,

който ще ме заслепи със красотата си,

и тогава ти ще се пробудиш,

за да ме приспиш отново...

и след само миг ще ме погалиш

с розата в ръцете си,

за да видя изгрева в погледа

на любовта ти...

 

***

Всяка вечер с теб, любими мой

е появата на слънцето...

Всяка вечер с теб е прозрението,

на една вълшебна нощ,

на една безумно влюбена нощ,

която се превръща

в един още по - вълшебен ден,

докато луната ни акомпанира

в мелодията на сърцето...

Всяка нощ с теб е ден живот...

отново и отново и обратното...

 

 

 

 

© Лили Вълчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря ви сърдечно на всички...!
  • Харесах много!
  • Разкошни са чувството и творбата ви...
    Възхитена съм от този извор на светлина...
    и красота. Красотата отвътре и отвън.
    Пожелавам още споделени мигове, до безкрай...
    Най - красивото нещо, което може да ни се случи...
  • приветливо някакво...
  • Дано никога не отпиеш от чашата на разочерованието!!!
    С ЛЮБОВ !!!ДО НОВИ!!!Радвам се за теб!!!☺
  • Толкова ми е приятно на твоята страничка!
  • Прекрасно!
  • Красиво е!
Предложения
: ??:??