29.03.2012 г., 19:53 ч.

Второкласник 

  Поезия » За деца
4118 1 2

Аз съм вече второкласник!

Всички гласни и съгласни

от читанката си зная!

 Ни се чудя, ни се мая, 

а задачите решавам!

Да не сбъркам аз внимавам!

 

Смятането ми върви!

Осем  минус пет е три!

И квадрат и колело,

зная аз  какво е то!

 

В тетрадката си малка

пиша думи с химикалка,

пиша точка, запетая.

Вече всичко аз си зная!

© Галина Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??