11.04.2015 г., 19:40 ч.

Вулканични страсти 

  Поезия » Еротична
825 0 4

Гърмящи облаци - това са нашите сърца,

изригват диво вулканични страсти,

а лавата им, сляла се с плътта

отнася ни със огнетечни ласки.

 

Преливам в тебе аз като река,

прегърната от чакащ океан...

Денят е наш и наша е нощта

превърнати в един, единствен блян.

 

Целувките ни - рими на поет

пленен от Музата, в най-дългата поема

и пишеш в транс, поредния куплет

по листа на безкрайността, наречен време...

 

Рисуват нашите тела една картина

със цветове сияещи, небесни.

Светът е цвете, любовта - коприна

изтъкана от най-нежнотрели песни...

 

         *****

 

Заспиваме... Завива ни страстта,

с горещото си тяло бди над нас...

Целува ни сърцата любовта,

а в сънищата си летим с Пегас.

 

Събудим ли се, пак ще преплетем

копнежа си и всяко чувство - светлина.

Аз живея в теб, а ти във мен

в хармония от блясък и от топлина...

 

29.08-2014

 

Георги Каменов

© Георги Каменов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??