25.07.2006 г., 0:48 ч.

ВЯРА 

  Поезия
569 0 5
ДАЛИ Е ВЯРАТА ТОВА
КОЕТО ДАВА СИЛА
ТОВА КОЕТО ТЕ ИЗДИГА ДО ВЪРХА
ТОВА КОЕТО ВЕчНО ЛИПСВА ДОКРАЯ
ПЪТЯ ДА СЕ ИЗВЪРВИ???

ДАЛИ Е ТЯ ВСИчКО ОТ КОЕТО
ТИ И АЗ ИМАХМЕ ОГРОМНА НУЖДА
ЛЮБОВТА СИ ЗА ДА СПОДЕЛИМ
чУВСТАВАТА СИ ЗА ДА СЪХРАНИМ
ВЯРВАЙКИ 4чЕ И ТОЗИ ДЕН щЕ ДОЙДЕ-
ЗА ДА СМЕ ЗАЕДНО ПО ПЪТЯ НОВ
НО ЗА ДВАМА НИ ДА БЪДЕ ТОЙ?

ДАЛИ чРЕЗ НЕЯ И НАДЕЖДАТА Е ВЕчНА
И щЯХМЕ ДА ИМАМЕ ПОКОЙ И ОПОРА?!
ДА ПОВЯРВАМЕ ИСТИНСКИ чЕ МОЖЕМ...

ВЯРА В БОГ И В ДОБРОТО
ВЯРА В САМИТЕ СЕБЕ СИ ДОРИ
ТОВА Е ВСИчКО ОБщО И РАЗЛИчНО
КОЕТО ВСЪщНОСТ С ТЕБЕ НИ ДЕЛИ!!!

© ГАЛИНА ДАНКОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??