Когато проблем има - не унивай,
за доброто бори се всеки ден,
насред мечтите не заспивай
и духът ти ще е възроден.
Много болка има на таз земя,
но не падай духом ти,
светлина идва след всяка тъма,
след паденията полети.
И който вярва в доброто,
не губи нивга своя път,
ще надмогнем някак злото,
стига силен да ни е духът.
© Георги Всички права запазени