"За сърца, що се любят,
и смъртта не е раздяла"
Аз вярвам, че нашата любов красива не ще умре,
че всичко между нас ще се нареди.
Разстоянието, което ни дели, не ще я погребе,
и един ден по пътя пак ще тръгнем двама - аз и ти!
Тази любов, като пролетно цвете ще цъфти,
вечно двама да гори!
© Сираков Мирослав Всички права запазени