Dec 10, 2008, 7:34 PM

Вяра 

  Poetry » Love
870 0 1

                                                                                                       "За сърца, що се любят,

                                                                                                        и смъртта не е раздяла"

 

 

Аз вярвам, че нашата любов красива не ще умре,

че всичко между нас ще се нареди.

Разстоянието, което ни дели, не ще я погребе,

и един ден по пътя пак ще тръгнем двама - аз и ти!

                                            Тази любов, като пролетно цвете ще цъфти,

                                            вечно двама да гори!

© Сираков Мирослав All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??