21.11.2010 г., 21:44 ч.

Вяра, надежда и любов 

  Поезия » Друга
1550 0 0

Има ли вяра в живота,
а надежда,
а любов?

Някой вярва ли в тях самите,
или мислят ги за сън жесток?
Съществуват ли наистина в живота,
помагат ли на някой, или не,
реални ли са, или нереални,
какво въобще са те?

Може би са пратени от Бога
в знак на подкрепа и любов...
... за всички тези хора,
желаещи живот без мъка и тъга,
живот, изпълнен само
и единствено с красота!

Досети ли се вече ти
за тези слова вълшебни,
слова, изпълнени
с тайна красота,
слова, загадки за човека.

Разбира се,
вярата, надеждата и любовта
са трите символа искрящи,
вярата, надеждата и любовта
са трите символа блестящи!

© Ива Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??