18.05.2023 г., 10:58 ч.

Вярата им бе дотук 

  Поезия
317 1 2

Бягат… ватенките… бягат!

Ще избягат до един!

Под калта - защо да лягат

за сатрапа, кучи син!

 

Ще избягат… от Украйна 

по бордеите в Сибир.

И ще теглят… сочна майна

на лъжата - Руски мир!

 

Ще поседнат - със жените,

и с години ще мълчат.

С тежки рани във гърдите

по нощИте ще крещят!

 

Бягат… ватенките… бягат!

Вярата им бе дотук!

Ще разбият в тях веднага

телевизорите с чук!

 

 

Юри

Йовев

Май

2023 г.

© Yuri Yovev Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Валя!!! Колкото е да са зомбирани, руснаците ще започнат да се осъзнават и в един момент ще теглят майната на путинската война.
  • Ох, тепърва ше видим
Предложения
: ??:??