8.11.2011 г., 23:29 ч.

Вярва в теб едно момиче 

  Поезия » Любовна
661 2 3

Вярва в теб едно момиче

 

Сега ти идва да заплачеш,

че с мене трябва да се разделиш,

знам, че всичко най-прекрасно те очаква,

върви да сбъднеш своите мечти!!!

 

Аз знам, че много ме обичаш,

но цял живот мечтал си за това,

не гледай как сълзите ми се стичат,

аз те поздравявам - ти успя!!!

 

На прага на успеха ти си вече,

нямаш право да се спреш сега,

да, знам, че ще съм много аз далече,

но иска жертва всяка мечта...

 

Какво ли не с теб не преодоляхме,

цял живот за този миг се бори ти,

да, знам, че заедно успяхме,

но е време сам  да продължиш!!!

 

Не плачи, аз ще бъда с теб,

със сърцето си до тебе ще вървя,

не се страхувай от света свиреп -

ти ще сбъднеш своята мечта!!!

 

На финала не се разколебавай,

мъж си и за слабост забрави,

помни, че ти не ме оставяш,

аз ти казвам: "Продължи"!!!

 

Знам, че не искаш да ме оставяш сама,

но угризения недей изпитвай,

защото винаги любовта

била е пречка на мечтите...

 

И когато един ден преуспееш ти

и всички те познават и обичат,

на небето ще свети, погледни,

вярата в тебе на едно момиче!!!

 

20.07.2009

 

 

 

© Радослава Михайлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • "И когато един ден преуспееш ти

    и всички те познават и обичат,

    на небето ще свети, погледни,

    вярата в тебе на едно момиче!!!"

    Прочувствена творба!Харесах!

  • !!!!
  • Прекрасно! Просълзи ме!
    Поздравявам те
Предложения
: ??:??