25.11.2004 г., 20:05 ч.

Вярвах винаги във теб,любов. 

  Поезия
1583 0 5
Вярвах винаги във теб,любов.
Вечно вярвах,че те има.
И след всеки удър твой
и след всяка грешка моя.

Вярвах винаги във теб,любов.
Нищо,че жестока с мене беше.
Нищо,че от тебе винаги болеше.
Нищо,че сама оставах всяка вечер.

Вярвах винаги във теб,любов.
До последно вярвах,че те има.
Но отново удър тежък ми нанесе
и надеждата последна с теб отнесе.

Вярвах винаги във теб,любов.
Но и всяка вяра граници си има.
И до днес се чудя,не разбирам
само сън ли си или те има...

© Силвето Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??