1.02.2008 г., 17:22 ч.

Вярвам ти... 

  Поезия » Любовна
1183 0 10
 

Вярвам ти, вярвам ти, вярвам ти...

Вярвай ми, вярвай ми ти.

С теб е  животът прекрасен

и сбъдват се всички мечти.

 

Никога, никога, никога

не съм те лъгал аз...

Винаги, винаги, винаги

съм те обичал аз...

 

Вярвам ти, вярвай ми, вярвам ти,

че ти ще си мойта жена.

И ще сме заедно винаги.

Даже и след смъртта...

© Пламен Константинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??