12.01.2014 г., 20:13 ч.  

Вярвам в теб 

  Поезия » Друга
608 0 2

Искат да те повалят,
не им се давай, изправи се.
Опитват да те провалят,
покажи им, че не могат, бори се!

Вдигни глава високо,
нека никой да не може да те спре.
За живота отвори ръце широко,
дори и никой да не може да те разбере.

Продължавай все нагоре, все напред.
Може да е трудно, но не се предавай.
Вярвай в себе си, аз вярвам в теб.
Да те победят не ги оставяй.
                         Р.Братанова

© Рали Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??