Jan 12, 2014, 8:13 PM  

Вярвам в теб 

  Poetry » Other
609 0 2

Искат да те повалят,
не им се давай, изправи се.
Опитват да те провалят,
покажи им, че не могат, бори се!

Вдигни глава високо,
нека никой да не може да те спре.
За живота отвори ръце широко,
дори и никой да не може да те разбере.

Продължавай все нагоре, все напред.
Може да е трудно, но не се предавай.
Вярвай в себе си, аз вярвам в теб.
Да те победят не ги оставяй.
                         Р.Братанова

© Рали All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??