10.09.2009 г., 11:47 ч.

Вярвам в теб 

  Поезия
1076 0 4
Не унивай! Стани!
И отново започвай!
Всички наши съдби
имат малка отсрочка.
Почини си за миг -
да се спреш и обърнеш,
да погледнеш назад,
да надникнеш в отвъдното.
Потърси онова,
за което мечтаеш.
Давай всичко от себе си!
Даваш ли, получаваш.
Не бъди примирен,
но бори се със мярка!
Всяко чудо се сбъдва,
най когато не чакаш!
Да усетиш света,
целия във краката си!
Ставай, тръгвай, приятелю,
и събуждай съдбата си!
Аз съм близо до теб,
цялата съм усещане!
Знам, че в този момент,
тръгнеш ли, ще успееш!

© Диана Трифонова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??