17.09.2019 г., 7:48 ч.

Вярваш ли 

  Поезия » Гражданска
360 0 0

 

Ти вярваш ли, че животът е чудо,
което от нас е неоценено?
Дните тичат в часовника лудо,
а времето заедно е споделено.

 

Когато се сърдиш, стрелките не спират,
а щом ме обичаш, светът е красив.
Сърцето ми пулса ти бързо намира,
и любовта ти ме прави щастлив.

 

И животът е чудо, щом си до мен,
а чудесата се пазят, дълбоко в душата.
Сигурно вярваш, че всеки мой ден,
написал е спомен по пътя нататък.

 

 

Явор Перфанов
16.09.2019 г.
Г. Оряховица

 

© Явор Перфанов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??