23.10.2006 г., 10:27 ч.

ВЯРВАШ ЛИ МИ?  

  Поезия
550 0 1
Вярваш или не
аз съм тук!
Луната грее
над нас,
и се чудиш
сън ли съм
или истина.
Погали косите ми,
докосни лицето ми,
отвърни на усмивката ми,
прегърни ме.
Усещаш ли онзи
прилив на топлина,
енергия и обич?
Да - усещаш го -
заобиколен си
от чувствата ми,
пристрастен си
към силата на
любовта ми.
И да - не можеш
да продължиш
напред, ако не
съм до теб,
защото ти давам
всичко, което
никой друг не
би могъл и да
си представи ...
Вярваш ли ми?

© София Русева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??