20.06.2016 г., 17:42 ч.

Вятър 

  Поезия » Любовна
332 0 0

Защо никой не иска вятъра да слуша

и си мислим, че роши напразно косите.

Та той е летял през морета и суша

и предава от човек на човек мечтите.

Например, ти, нали някой силно обичаш,

искаш да прегърнеш, но е далеч от теб.

Целуваш го наужким, в сълзи се обличаш

и не можеш да стоплиш твоето сърце.

Този някой по теб е луд също

и мечтае скоро да докосне нежно желаните очи.

С ръцете ти, с очите ти да си поиграе

и не иска това да бъдат само мечти.

А вятърът слуша твоите молитви сега

и преминава през целия свят заради теб.

Прави на любимия по-лека вечерта,

предава му любовта в твоето сърце.

Прохладна вечер и вятърът си знае работата, нали?

 

Явор Перфанов 19.06.2016 Г. Оряховица <3

© Явор Перфанов Всички права запазени

2016

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??