20.03.2023 г., 8:05 ч.

Вятърът тръгна обиден 

  Поезия » Любовна
361 0 0

      

Вятърът тръгна обиден

 

Чувството светло във мене

приказка странна реди,

приказка странна за тебе,

в нея – любов и мечти…

 

Вятърът дълго разказва

как ме обича в нощта,

циганка стара предсказва,

че ще се случи беда.

 

Вятърът, той ме ревнува,

знае, че искам те аз,

нежно косите целува,

търси ме в нощния час.

 

В приказки вече не вярвам,

знаеш, че липсваш ми ти,

вятърът тръгна обиден

и във гората се скри.

        Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??